ВАШИНГТОН — Предложението Вашингтон Кепитълс от НХЛ и Вашингтон Уизардс от

...
ВАШИНГТОН — Предложението Вашингтон Кепитълс от НХЛ и Вашингтон Уизардс от
Коментари Харесай

Вашингтон Кепитълс, предложението за арена на Wizards подчертава разделеното правителство на Вирджиния на губернатора Йънгкин

ВАШИНГТОН — Предложението Вашингтон Кепитълс от НХЛ и Вашингтон Уизардс от НБА да бъдат преместени от Вашингтон, окръг Колумбия, удари на камък в Общото заседание на Вирджиния.

Щатският сенатор Луиз Лукас, ръководител на комисията по финанси и бюджетни заеми към Сената на Вирджиния, сподели в събота, че има вяра на предлагането на републиканския губернатор Глен Йънгкин да реалокира спортните тимове от Вашингтон в Александрия, Вирджиния, не беше подготвен за най-гледаното време.

Лукас удвои това мнение в понеделник, когато нейната комисия завърши работата по законопроекти, отправени към сътрудниците им в Камарата на делегатите за утвърждение, и законопроектът на Сената, който изложи проект от 2 милиарда $ за пренасяне на двата тима, не беше един от тях.

„ Ето какво се случва, когато изпълнителната власт не работи добросъвестно и не почита законодателната власт “, ​​каза Лукас, демократ, на X.

През декември губернаторът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР